субота, 17 травня 2014 р.

Тур «Океан Ельзи» на підтримку альбому «Земля» став наймасштабнішим в історії країни

Нову програму почули в 27 містах України . Підтверджуючи звання головної української групи , "Океан Ельзи " в 2013 - му провів тур на найбільших концертних майданчиках - стадіонах , і в Палацах спорту.

Турне групи вже назвали найграндіознішою і масштабним в гастрольній історії країни. Ні вітчизняним , ні зарубіжним виконавцям поки не вдавалося провести в Україні концертні тури з таким розмахом.

Перша частина туру завершилася в Харкові додатковим концертом. Шанувальників очікували маса сюрпризів від групи . Після пісні « На небі » музиканти підняли над головою аркуші з написом « Дякуємо ! » У відповідь на флеш -моби , якими глядачі зустрічали групу в кожному з 27 міст України , а на екранах з'явився напис «Океан Ельзи дякує Шанувальник за супер тур! » .

Пісня « Стіна » з альбому «Земля» була виконана разом з музикантом , актором Сергієм Бабкіним . Також цього вечора прозвучала пісня з першого сольного проекту Святослава Вакарчука « Вночі» - « Така, як ти » , яка практично не виконується на концертах групи . На пісню «Без бою» вся група вийшла в футболках ФК « Металіст» і привітала харків'ян з відмінними результатами їх команди.

По закінченні концерту Святослав Вакарчук , лідер ОЕ , написав у своєму мікроблозі в Твіттері : «Спасибі за півмільйона сердець в унісон з Океан Ельзи на українській частині туру " Земля " ! Далі буде !)) )) »

Перед літніми канікулами музиканти виступлять на двох великих фестівалях.7 липня Океан Ельзи стане хед- лайнером третього дня найбільшого російського рок- фестивалю « Навала» ( Велике Завидово , Тверська обл.) , А 13 липня виступить в Барнаулі в рамках фестивалю « RedRocks ».

Друга частина туру «Земля » розпочнеться 28 вересня концертом у київському Палаці спорту. Попереду у групи гастролі по країнах СНД , Центральній Європі та Північній Америці.

Немає коментарів:

Дописати коментар